1. Ejeroplysninger
2. Cookies, hvad er det egentlig?
3. Slet eller blokere cookies således
4. Cookies, derfor bruger vi dem
5. Trafikstatistik med Google Analytics
6. Anvendelse af annoncenetværk
7. Brugen af personoplysninger

1. Ejeroplysninger

YM Invest ApS
Sdr. ringgade 2, 1. tv
8000 Aarhus C
Email: info@ym-marketing.dk

2. Cookies, hvad er det egentlig?

Cookies lagres på din computer og er en ganske harmløse tekst-fil, som her på ym-marketing.dk bliver brugt til at optimere din oplevelse på hjemmesiden. Personligeoplysninger og persondata vil på ingen måde blive gemt eller misbrugt.

3. Slet eller blokere cookies således

Hvis du ønsker at slette og/eller blokere for cookies på din mac, pc, tablet eller anden enhed, så er det meget ligetil og hurtigt. Dette kan gøres ved at følge denne guide: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4. Cookies, derfor bruger vi dem

Det er din brugeroplevelse og funktionaliteten på vores hjemmeside, der er den primæres årsag til at vi gøre brug af cookies. Cookies indeholder ingen form for vira, eller er på nogen måde farlig. Helt simple og enkelte indstillinger bliver gemt, og dette gøres udelukkende for at gøre vores hjemmeside hurtigere og mere brugervenlig for dig. Cookies gør det også lettere for os at måle trafikken på hjemmesiden, og de besøgendes færden på hjemmesiden.

5. Trafikstatistik med Google Analytics

På YM-Marketing.dk bruger vi de mest standard cookies fra Google Analytics, som øger funktionaliteten og brugeroplevelsen for dig som besøgende.

6. Anvendelse af annoncenetværk

Vi bruger ingen annoncenetværk på YM-Marketing.dk

7. Brugen af personoplysninger

Der vil aldrig nogensinde blive givet personoplysninger til tredjepart, med mindre der er givet samtykke til dette. Skriftligt vel at mærke. Vi vil altid sørge for at du bliver gjort opmærksom på, hvis tilfældet opstår. Dette kunne opstå i forbindelse med analyser, der udelukkende bliver brugt til at optimere indholdet på YM-Marketing.dk.

Kontakt vedr. brug af personoplysninger:

Hvis du ønsker at få tilsendt de personoplysninger, som vi har registreret her på siden, så kan dette selvfølgelig sagtens arrangeres. Skriv en mail til info@ym-marketing.dk. Du kan desuden gøre indsigelse mod registrering af dine personoplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven.