YM-Marketing

Et aarhusiansk
marketingsbureau, der tilbyder forskellige former for markedsføring, primært online. Vi er specialister inden for søgemaskineoptimering, linkbuilding, AdWords, Facebookannoncering, content marketing og tekstforfatning.

Erfaring

Vi har mere end 6 års erfaring inden for online markedsføring. Sammen med vores erfaring har vi en enorm portion passion, som gør at vi altid leverer et professionelt stykke arbejde. Vi er først tilfredse når vores kunder er tilfredse. Derfor løber vi altid den ekstra meter og leverer ofte mere end forventet. Vi ved hvordan man opnår topplaceringer på søgemaskinerne. Vi har udført dette stykke arbejde for både eksterne projekt, men også for egne projekter.

Vi har selv siddet på den anden side af bordet og føler derfor at vi nemt kan associere os med vores kunder, og deres behov. Vi har stor fokus på udvikling og optimering, men i sidste ende er det altid omsætningen der tæller mest. Det er vi selvfølgelig helt indforstået med, og derfor står det også øverst på vores prioritetsliste. Vi er helt vilde med online markedsføring. Vi kan simpelthen ikke lade være med at have fingrene i det hele tiden. Det er klart at det gavner vores kunder usædvanligt meget.

Hvorfor vælge os?

At alliere dig med os er din mulighed for at få udført SEO arbejde af kompetente og erfarne SEO-eksperter, med en enorm indsigt i SEO- metoder og tendenser. Vi beskæftiger os altid med de mest effektive og nyeste værktøjer og redskaber i forbindelse med onpage SEO, linkbuilding, søgeordsanalyser og meget mere. Vi er utroligt ambitiøse og behandler alle projekter som var de vores egne, som giver kunderne det mest værdifulde resultat. Desuden ligger vi stor vægt på loyalitet og gode relationer, som også gør at flere af vores tidligere kunder glædeligt vender tilbage.

Hold dig endelig ikke tilbage med at tage kontakt til os – det er ganske gratis, og vi forsøger altid at svare tilbage samme dag.