Hos YM-Marketing er vi eksperter i SEO, der står for søgemaskineoptimering. Vi arbejder altid med kvalitet og ærlighed som højeste prioritet. Bag tasterne sider vi med til sammen mere end femten års erfaring med SEO. Ikke kun som bureau, men også på egne nuværende og tidligere projekter. Det mener vi er en af vores største forcer, og det gør os i stand til at være informeret omkring Googles forskellige ranking faktorer, der i øvrigt er noget, som løbende bliver ændret og optimeret, så Google fortsat kan præsentere de allerbedste søgeresultatet i verden. Google er verdens største søgemaskine, og samtidig og danskernes fortrukne.

Vi har en klar mission og arbejder udfra det princip, at vi altid vil gøre tingene ordentligt.
Derfor er en af vores største kompetencer SEO (Search Engine Optimization), og direkte oversat til dansk – søgemaskineoptimering. Det er ingen hemmelighed, at nogle af de allerstørste og mest succesfulde online forretninger efterhånden har fået øjnene op for effekten af, at bruge både tid og penge på, at få deres webshop optimeret, så den lever op til søgemaskinernes strenge regler. Vi har mere end fem års erfaring, og derved har vi været med de seneste par gange når Google har udsendt opdateringer i deres ranking-algoritme.

seo

Vi elsker søgemaskineoptimering

Hos os er interessen for søgemaskineoptimering stor. Vi elsker, at der hele tiden er rig mulighed for at udvikle sig. Netop udvikling er en vigtig del i enhver online forretning. Hvis man hviler for meget på laurbærrene, så står konkurrenterne i kø for at overhale dig. Googles største interesse er, at kunne præsentere kvalitetsresultater til den besøgende. Hvis man kan formidle og fortælle de besøgende det nødvendige, så kan man hurtigt få et par plusser i bogen hos Google. Godt indhold, struktureret opbygning og løbende optimering er nogle af de ting, der blandt andet skal være styr på. Har du styr på de grundlæggende ting, men opnår du ikke de nødvendige resultater, så kan det være, at hjælp fra YM-Marketing.dk er på sin plads.

Vi står til rådighed og hos os koster det ikke noget at spørge. Vi kender til de ting, der virker og vi vil hellere end gerne hjælpe. Søgemaskineoptimering er ikke bare at skrive spalter op og ned omkring et emne. Det kræver at man formår at formidle sit budskab så det lever op til Googles standarder, og selvfølgelig give Googles brugere den efterspurgte information.

Lokal-SEO

Googles robotter bliver løbende mere intelligente og endnu svære at please. Lokal-SEO er derfor et begreb man er nødt til at tage seriøst. Der kan laves et hav af forskellige tiltag, der kan arbejdes med for, at få indflydelse på placeringen af din hjemmeside på søgemaskinerne. Google giver nemlig lokale søgeresultater, når du søger på en virksomhed, der er lokaliseret i eller omkring det område du befinder dig i. Lige netop dette kan være specielt lukrativt for en virksomhed, der primært opererer i lokalsamfundet. Det kan være en håndværker, tandlæge eller noget helt tredje. Danskernes adfærd på nettet er i eksponentiel vækst. Dels fordi mængden af de lokale forretninger bliver mere opmærksomme og synlige på Google, men også fordi efterspørgslen på de lokale forretninger er i vækst i takt med den øgede trafik på Google.

Du finder en kort beskrivelse af vores lokale SEO i Aarhus her