YM-Marketing er et aarhusiansk marketingsbureau, som drives af 3 passionerede og ambitiøse fyre fra Aarhus. Vi har mere end 6 år erfaring inden for online markedsføring. Flere og flere danske forbrugere handler på nettet, og det er blevet altafgørende for virksomhederne at være synlig på søgemaskinerne. Med vores flere års erfaringer med søgemaskineoptimering ved vi hvordan man opnår topplaceringer på søgemaskinerne. Vores kompetencer er udviklet i forbindelse med egne webshops, hjemmesider og arbejdet for vores kunder. Vi forsøger kontinuerligt at være opdateret med de nyeste trends inden for online markedsføring, og udvikler os konstant. Det gavner både vores egne evner, og kommer i sidste ende til at gavne vores kunder.

Specialister inden for SEO

SEO, AdWords, Facebookannoncering, linkbuilding og tekstforfatning er nogle af de ydelser vi har allerstørst erfaring med. Med vores ekspertise ved vi hvordan man omdanner søgepotentiale til relevant trafik og omsætning. Vi kan hjælpe dig med at øge trafikken på dit site, som selvfølgelig resulterer i en øget omsætning. Vi er vilde med data og statistikker, og den vej igennem skaber vi bedre resultater og omsætning til din forretning. Vi giver dig muligheden for at arbejde med SEO-eksperter, med stor indsigt i SEO- metoder og tendenser. Dette indebærer blandt andet Onpage SEO, søgeordsanalyser og linkbuilding. Linkbuilding er en af de helt store faktorer når vi snakker søgemaskineoptimering.

Content marketing er også noget vi arbejder utrolig meget med. Det er bestemt også et emne man bør prioritere når man gerne vil opnå topplaceringerne på søgemaskinerne.